17 Ocak 2018 Çarşamba

Emtia Analizi-Ons Altın & Gümüş Analizi

İntegral Yatırım Menkul Değerler Araştırma Bölümünün hazırladığı Ons Altın & Gümüş Analizi aşağıda yer almaktadır:

Ons altın haftanın üçüncü işlem gününde 1333$ - 1344$ aralığında bir fiyat hareketi izliyor. Doların küresel piyasalarda kayıplarını toparlama isteği ons altının yukarı yönlü tepkisine pek imkan vermiyor. Dolar endeksi 91 seviyesine doğru hareket ediyor ve henüz bu seviyeler şimdilik aşılabilmiş değil. Bugünkü veri takviminde ABD kanadındaki ikincil düzey veriler ve TSİ ile 22:00"de Fed"in Bej kitap raporu takip edilecek. Raporun ardından piyasa kapanışı öncesinde Fed üyelerinden Evans ve Kaplan"ın farklı yerlerde yapacağı konuşmalar yakından izlenecek. Önemli bir haber akışı yer almadığı müddetçe ons altın belirtilen bant aralığındaki seyrini koruyabilir.
Teknik Analiz: Ons altın 1334$ destek seviyesinden kuvvet alarak yukarı yönde tepki verme isteğinde. Kıymetli metalin bu seviye üzerindeki seyrini koruması 1342$ direncine doğru tepkilerin oluşmasına imkan verebilir. Şunu da belirtelim ki teknik göstergeler aşırı alım bölgesine gelmiş durumda ve bu nedenle direnç seviyeleri net bir şekilde kırılmadığı müddetçe yukarı yönlü hareketinde ons altın yorulma belirtileri verebilir. Buna karşın aşağıda 1334$ desteği altına satışların derinleşmesi durumunda 1327$ seviyesi ikinci bir alt destek noktası olarak hedeflenebilir.
Altın
Dirençler: 1342 / 1350 / 1362
Destekler: 1334 / 1327 / 1312
Gümüş
Direnç: 17.45 / 18.00 / 18.50
Destek: 15.60 / 14. 90 / 14.40


İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
www.integralmenkul.com.tr

***
Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabbılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


  - http://eborsahaber.com/89138/2018/piyasalar/emtia-analizi-ons-altin-gumus-analizi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder