28 Kasım 2015 Cumartesi

Turizmin Yükselen Yıldızı Kapadokya

Tahmini üç bin yatak kapasitesiyle bölge turizminin en büyük yatırım grubu olan Dorak Holding, 2016 yılı için 2 oteli alternatif olarak faaliyete açacak.


Bölgenin inanılmaz bir doğaya sahip olması, dünyanın her yerinden yılda tahmini üç milyon turisti misafir ediyor. Turizm kalitesinin yükselmesinde ise yapılmış olan otel yatırımları en mühim etkenlerin başında geliyor.


Amaçlarının beynelmilel otel markalarını Kapadokya’ya getirmek olduğunu dile getiren Dorak Holding İdare Heyeti Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, 2016 Şubat’ında Double Tree by Hilton Ürgüp’ü faaliyete açacaklarını ifade etti.


kapadokya 1


Güçlü turizm yatırımları yardımıyla bölgeyi ziyarete gelen yabancı gezgin kalitesinin de yükseleceğini söyleyen Körükçü, “Her gruptan yabancı gezgin bölgeyi ziyaret etmekte. Sırt çantasıyla bölgeye gelen turistten, dünyanın önde gelen zenginlerine binlerce konuk ağırlıyoruz. Tüm bu profilin ihtiyaçlarına yanıt verebilecek için alt yapımızı her geçen gün güçlendirmek üzere yatırımlarımız hızla devam ediyor. Grubumuz içerisinde mevcut 9 otelimizle bölge turizminde hizmet veriyoruz. 2016 hedefimiz ise; otel sayımızı 11’e çıkartmak ve uluslararası otel zincirlerini Kapadokya’ya getirerek bölge turizmini gerçekleştirmek. Bu yatırımlar ile yabancı yatırımcıların Ülkemiz ve Kapadokya’ya ilgisini arttırmak için çalışıyoruz. ” ifadelerini kullandı.


 



Turizmin Yükselen Yıldızı Kapadokya #eborsahaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder